Ruilen & retourneren

(Klik HIER om onze Algemene Voorwaarden te downloaden als .pdf, zodat u het document kunt opslaan en afdrukken. Hier heeft u het programma Acrobat Reader voor nodig.)

Onze producten zijn vanwege hygiënische redenen niet geschikt om te retourneren. Indien er echter iets mis is gegaan met het transport of de uitvoering van uw bestelling zullen wij ons altijd maximaal inspannen om tot een passende oplossing komen.

Indien terugzenden van de bestelling noodzakelijk is voor controle zullen de kosten voor retour naar onze webwinkel voor uw rekening zijn. Indien gebruik gemaakt wordt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden waarvan de verzendkosten voor uw rekening zijn. Om hier gebruik van te maken kunt u contact met ons opnemen via de website. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten mits de producten in goede orde en onbeschadigd retour ontvangen zijn. Behandel de producten dus voorzichtig en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt zijn.