Wie zijn wij?

 

 

Mijn naam is Dorianne Clouvel. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in cosmetica. Een aantal jaren geleden begon ik mij te verdiepen in de samenstelling van producten en zeep maken. Door zelfstudie en cursussen heb ik veel ervaring opgedaan en een rijke expertise opgebouwd in mijn vakgebied en produceer ik nu mijn eigen producten onder de naam Dutch Soap Company.



Bij Dutch Soap Company geloven we dat schoonheid van binnenuit komt en begint met een gezonde mooie huid. Daarom maken wij producten van enkel de beste ingrediënten zonder onnodige toevoegingen die je huid laten stralen.

Vanuit onze productiewerkplaats in Zierikzee aan de Zeeuwse kust waar wij onze producten ontwikkelen en produceren versturen wij over de hele wereld.

Bij onze productie gaan kwaliteit, traditie en innovatie hand in hand. We gebruiken moderne apparatuur, technieken en controle methodes om zo verantwoord en veilig mogelijk te produceren met de waardevolle kennis en ervaring van het traditionele zeep maken.

Alles wat wij maken is op basis van plantaardige oliën en ter plekke handgemaakt van de beste kwaliteit natuurlijke ingrediënten naar onze eigen unieke recepten.

Onze producten bevatten alleen ingrediënten die goed voor je zijn en geen onnodige toevoegingen of schadelijke conserveringsmiddelen. We testen niet op dieren en kopen niet in bij bedrijven die dat wel doen.

Elke individuele soort zeep heeft een eigen samenstelling en wordt verrijkt met verschillende toevoegingen die bewezen goed voor je zijn zoals bijvoorbeeld Kamille, Amandelolie, Olijfolie, Rasul, Zeewier, Zeezout en vele andere weldadige ingrediënten. Laat je adviseren en ontdek welke zeep het beste bij jou past.