Wie zijn wij?Mijn naam is Dorianne Clouvel. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in cosmetica. Toen ik mij een aantal jaren geleden begon te verdiepen in de samenstelling van producten die ik voor mezelf kocht, is mijn ontdekkingsreis begonnen.

Ik kwam erachter dat veel huidverzorgingsproducten schadelijk voor je kunnen zijn en dat producten die als biologisch worden verkocht dit lang niet altijd zijn. Ze bevatten vaak nog een flink percentage schadelijke ingrediënten.

Door het lezen van boeken en het internet afzoeken ben ik steeds meer kennis gaan verzamelen over producten en over het zelf produceren van cosmetica. Zodoende heb ik enkele jaren geleden de stap genomen om, middels een gedegen training, op ambachtelijke wijze zeep te produceren die volledig verantwoord is.

In eerste instantie ben ik de verkoop begonnen aan huis. De vraag naar een echte winkel kwam al snel. Na een zoektocht ben ik terechtgekomen in Zierikzee waar ik in april 2015 mijn winkel 'De Zierikzeesche Zeepfabriek' heb geopend. Vanaf dat moment hebben veel meer bedrijven hun interesse getoond en onze producten worden nu op diverse adressen in de provincie Zeeland verkocht. Sinds het voorjaar van 2016 worden de producten ook in deze webwinkel verkocht.

Mijn ambitie is om Dutch Soap Company uit te laten groeien tot een wereldmerk uit Zeeland met een complete lijn van huidverzorgingsproducten voor het hele lichaam en voor alle typen mensen. Lokaal geproduceerd en verpakt op 100% natuurlijke wijze met respect voor de natuur, onze omgeving en uw huid.