Verantwoord

Redenen om over te stappen op natuurlijke zeepjes

Er zijn tal van redenen om over te stappen op natuurlijke soap bars. Allereerst draag je zo je steentje bij aan een beter milieu. Er is immers minder plastic nodig voor de verpakkingen en ook het product zelf is vrij van microplastics. De gebruikte ingrediënten zijn niet schadelijk als ze in het water terechtkomen. Daarbij is het beter voor je huid om natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Natuurlijke ingrediënten verzorgen en hydrateren in plaats van dat ze je huid uitdrogen. Er is voor allerlei toepassingen een geschikt natuurlijk ingrediënt te vinden. Zo bevat zeewierzeep veel aminozuren voor een vitale huid en vertraging van rimpelvorming. Zeepjes met tea tree-olie en bijvoorbeeld lavendelzeep hebben een kalmerende en ontsmettende antibacteriële werking. Zo kunnen deze soorten verlichtend werken bij acne, kneuzingen en kleine wondjes. Ben je benieuwd welke soap bar het beste past bij jouw huid of wensen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor advies.

Handgemaakte zeep kopen in heerlijke geuren

Bij Dutch Soap Company heb je de keuze uit heel veel heerlijke geuren. Wil je zeep kopen voor jezelf of wil je een ander verrassen met een origineel en leuk cadeau? Onze soap bars zijn goed voor lichaam en geest. Zo versterken de werkzame stoffen de huid en zorgen de lekkere geuren ervoor dat je even helemaal weg kunt dromen. Kies bijvoorbeeld voor een body creme met een heerlijk amandelgeur of ga voor een tropische kokosgeur. Bij het ontwikkelen van nieuwe geuren en producten kijken wij niet alleen naar de geur zelf, maar ook naar de werking van de ingrediënten. Zo zorgt kokos voor een glanzende huid en worden vrije radicalen aangepakt door de onverzadigde vetzuren.

Kwaliteit en traditie

Wij geloven dat schoonheid van binnenuit komt. Een frisse uitstraling dan ook begint bij een gezonde en mooie huid. De cream soap van Dutch Soap Company laat je huid stralen. Onze producten bevatten enkel de beste natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van onnodige toevoegingen. We ontwikkelen en produceren alle producten zelf vanuit onze productiewerkplaats in het Zeeuwse Zierikzee. Alle zeepjes worden met de hand gemaakt. Bij dit proces gaan kwaliteit, vakmanschap en innovatie hand in hand. Wij gebruiken onze eigen unieke recepten om de beste formules voor jou samen te stellen. Benieuwd geworden? In onze webshop kun je eenvoudig en snel je favoriete zeep kopen. Elk zeepje wordt verrijkt met diverse toevoegingen die bewezen goed voor je zijn. Vóór 16.00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen vanaf €25,- verzenden wij zelfs helemaal gratis. Heb je nog vragen of ben je op zoek naar een persoonlijk advies? Neem dan contact op en laat je adviseren. Wij weten als geen ander welke soap bar bij welk huidtype of -klacht past.